Thursday, February 21, 2008

Pasiunea pentru culoare

Unii fac dintr-o culoare adevarate pasiuni si ajung sa o poarte in exclusivitate. Exemplu sunt cinci newyorkezi, protagonisti ai unui articol din cel mai recent numar New York Magazine.
Elizabeth Sweetheart, designer de materiale, a inceput sa poarte verde cand s-a mutat in New York si ii lipseau peisajele din Nova Scotia. Nu poate adormi daca nu poarta ceva verde.

Stephin Merritt, cantautor, invitat la o petrecere la care trebuia sa poarte un frac negru, pur si simplu nu s-a dus. He only wears brown.

Karim Rashid, designer industrial, albul il face sa se simta angelic, iar rozul este o amintire din copilarie, cand mama lui dorindu-si o fetita il imbraca in roz. Spune ca singurul loc unde gaseste lenjerie intima in aceasta culoare este American Apparel.

Rebecca Turbow, designer, dupa ce a purtat opt ani turcoaz a trecut la gri, care ii sugereaza ideea de curatenie. Pana si talpile pantofilor trebuie sa fie gri.

Valeria McCulloch, designer de pantofi, adora albastrul Klein, totul la ea, incepand de la periuta de dinti si pana la oja are aceasta nuanta. Chiar si pantofii de la Louboutin sau Chanel ii cumpara si ii vopseste mai apoi in blue.

sursa: new york magazine

No comments:

Post a Comment